Connect Generations over
Doeltreffend Online

5 van de 5 sterren

“Doordat Doeltreffend Online onze website heeft vernieuwd,
ontvang ik complimenten dat de website een professionele uitstraling heeft.
Dit vergroot het vertrouwen van mijn klanten.”

Gitta Klopper

Gitta Klopper over Doeltreffend Online

Connect Generations

Connect Generations is een eigentijdse organisatie met hart voor zorgprofessionals en studenten. Een (woon)student geeft meerwaarde aan uw zorgorganisatie. Door hun enthousiasme en hulp creëren zij een levendige sfeer met persoonlijke aandacht voor de bewoners. Het gevoel van welzijn wordt vergroot, de eenzaamheid vermindert en de werkdruk wordt verlaagd. Reduceer de zorgtaken en realiseer meer handen aan het bed. Een woonstudent? Een waardevolle bijdrage voor iedere organisatie!

Logo Connect Generations

Afgenomen diensten

"Doordat Doeltreffend Online onze website heeft vernieuwd, ontvang ik complimenten dat de website een professionele uitstraling heeft. Dit vergroot het vertrouwen van mijn klanten.

De korte lijnen en de snelle oplossingen, werken erg prettig. Ik ervaar correcte en professionele hulp. Tevens is Robert Tolsma een zeer prettig persoon in de omgang. Rustig ,betrouwbaar en correct.​"
Gitta Klopper over Doeltreffend Online
Gitta Klopper
Eigenaar Connect Generations

Impressies website Connect Generations

Connect Generations door Doeltreffend Online - student
Connect Generations door Doeltreffend Online - Prettig thuis student in huis

Wil jij een Doeltreffende website?

Geef hieronder aan wat voor website je wilt.
Op grond daarvan kan ik een prijsindicatie afgeven.

“Doordat Doeltreffend Online onze website heeft vernieuwd, ontvang ik complimenten
dat de website een professionele uitstraling heeft.
Dit vergroot het vertrouwen van mijn klanten.”

“De kleuren en lay-out ondersteunen de boodschap op een prachtige manier.
Ik ben er erg trots op!”

“Ik beveel bij een ieder die een website wil ontwikkelen Robert van harte aan.
Cliënten wisten al in korte tijd de weg naar mijn website te vinden.”

“Ten eerste ben ik erg positief over de samenwerking met Doeltreffend Online.
Het contact is erg prettig en snel.”