Een voorbeeld van een doeltreffende website

Portfolio

De website draagt bij aan een effectieve bedrijfsvoering

Logo Doeltreffend Online

Judith Support

Judith Support biedt ondersteuning aan bedrijven, teams, leidinggevenden en particulieren. Judith Support is krachtig in procesbegeleiding. Hiervoor zetten wij coaching en training in die gericht is op de ontwikkeling van individuen en teams. Ieder traject is maatwerk, omdat ieder mens en team uniek is. Een Support die blijvend zijn vruchten afwerpt!

Afgenomen diensten

Judith Support over
Doeltreffend Online

5 van de 5 sterren

“De kleuren en lay-out ondersteunen de boodschap op een prachtige manier.
Ik ben er erg trots op!”

Judith Schaap

"De website laat uitstekend zien wat ik kan betekenen voor mijn klanten. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gehad op de inhoud en uitstraling van mijn website. De kleuren en lay-out ondersteunen de boodschap op een prachtige manier. Ik ben er erg trots op!

Robert heeft mij echt geholpen om mijn website te professionaliseren. Hij heeft in het hele proces, om te komen tot een nieuwe website, naast me gestaan en constructief meegedacht. Doordat Robert kennis heeft van mijn vakgebied, was de samenwerking bijzonder prettig. Robert belicht alle facetten van het maken van een website. Zo ook een privacy statement en algemene voorwaarden. Dit is voor mij van een bijzondere toegevoegde waarde."
Judith Support door Doeltreffend Online
Judith Schaap
Eigenaar Judith Support

Impressie website Judith Support

Judith-Support-door-Doeltreffend-Online-home.png
Judith-Support-door-Doeltreffend-Online-organisatie.png

Wil jij een Doeltreffende website?

Geef hieronder aan wat voor website je wilt.
Op grond daarvan kan ik een prijsindicatie afgeven.

Geef hieronder aan wat je wilt:

“Doordat Doeltreffend Online onze website heeft vernieuwd, ontvang ik complimenten
dat de website een professionele uitstraling heeft.
Dit vergroot het vertrouwen van mijn klanten.”

“De kleuren en lay-out ondersteunen de boodschap op een prachtige manier.
Ik ben er erg trots op!”

“Ik beveel bij een ieder die een website wil ontwikkelen Robert van harte aan.
Cliënten wisten al in korte tijd de weg naar mijn website te vinden.”

“Ten eerste ben ik erg positief over de samenwerking met Doeltreffend Online.
Het contact is erg prettig en snel.”

“De website levert mij zichtbaarheid op en werkt goed als middel om via verschillende buttons met mij in contact te komen. De website ondersteunt mij in wie ik ben en wat ik uit wil stralen. …
De vindbaarheid is ook prima.”