Een voorbeeld van een doeltreffende website

Portfolio

De website draagt bij aan een effectieve bedrijfsvoering

Logo Doeltreffend Online

Fully Loved Coaching

Als zelfstandige life coach, coach ik vrouwen die bijvoorbeeld even vastgelopen zijn in het leven, die verandering willen, die willen groeien. Thema’s zoals zelfbeeld, onzekerheid, stress, burn- en bore-out, en rouw komen voorbij. Ik maak hierbij o.a. gebruik van de TotalBalance methode die kijkt naar verleden, heden en toekomst en helpt om weer balans te krijgen tussen geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. En daarnaast maak ik gebruik van contextuele aspecten en verschillende werkvormen.

Wat ik belangrijk vind is dat de client zelf het stuur in handen heeft. Zij heeft de regie en mag gaan ontdekken wie ze is, wat ze wil en wat bij haar past, waardoor ze weer meer tot bloei kan komen.

“Ontdek, overwin en groei.” Dat is mijn motto.

Logo FullyLoved Coaching - Doeltreffend Online

Afgenomen diensten

FullyLoved Coaching over
Doeltreffend Online

5 van de 5 sterren

“De website levert mij zichtbaarheid op en werkt goed als middel om via verschillende buttons met mij in contact te komen. De website ondersteunt mij in wie ik ben en wat ik uit wil stralen. Op alle soorten apparaten werkt de website goed. De vindbaarheid is ook prima.”

Rennie de Boer-Tjeerdsma

"Doeltreffend Online sluit aan bij mij en wat ik wil en geeft mij goede adviezen. Robert weet heel goed in de website te vertalen wat ik bedoel.

Ik ben erg tevreden over de lay-out en de werking van de website. De overleggen die Robert en ik hebben, zijn prettig en open en bij vragen krijg ik een duidelijke uitleg.

De lijntjes via telefoon, app of mail zijn kort en dat is prettig werken. Robert houdt van duidelijkheid en helderheid en ik ook. Hij weet de rust te bewaren tijdens het hele proces van het maken van de website.

Ik kan Doeltreffend Online van harte bij je aanbevelen."
Rennie de Boer
Eigenaar, Life coach, TotalBalance coach

Impressies website FullyLoved Coaching

Fullyloved coaching website 1 - Doeltreffend Online
Fullyloved coaching website 2 - Doeltreffend Online

Wil jij een Doeltreffende website?

Geef hieronder aan wat voor website je wilt.
Op grond daarvan kan ik een prijsindicatie afgeven.

Geef hieronder aan wat je wilt:

“Doordat Doeltreffend Online onze website heeft vernieuwd, ontvang ik complimenten
dat de website een professionele uitstraling heeft.
Dit vergroot het vertrouwen van mijn klanten.”

“De kleuren en lay-out ondersteunen de boodschap op een prachtige manier.
Ik ben er erg trots op!”

“Ik beveel bij een ieder die een website wil ontwikkelen Robert van harte aan.
Cliënten wisten al in korte tijd de weg naar mijn website te vinden.”

“Ten eerste ben ik erg positief over de samenwerking met Doeltreffend Online.
Het contact is erg prettig en snel.”

“De website levert mij zichtbaarheid op en werkt goed als middel om via verschillende buttons met mij in contact te komen. De website ondersteunt mij in wie ik ben en wat ik uit wil stralen. …
De vindbaarheid is ook prima.”